Parc des Buttes Chaumont

Le Corbusier: Villa la Roche

Le musée du quai Branly

Insitut du monde arabe

Anbefalelsesværdige restauranter:
La coupole

Le Bouillon Racine

Bouillon Chartier

Bistrot du 9ième


Program
Torsdag:
Første dag stod på gåtur i le Parc des Buttes Chaumont med en lille café crème + croissant, dernæst lækker frokost og besøg i Villa la Roche (Le Corbusier) og lang gåtur forbi Art Déco-facader og langs Seinen forbi Eiffeltårnet og le Musée du quai Branly med den spændende sameksistens mellem bygning og natur - skøn og spændende dag med masser af syns- og sanseindtryk


Fredag:
I dag tog vi på Chagall-udstilling på Musée du Luxembourg (Entre guerre et paix), hvilket var en stor oplevelse. Dernæst besøgte vi Institut du Monde Arabe, Notre Dame og spiste middag på Bouillon Racine efterfulgt af gåtur forbi Notre Dame, Hôtel de Villa, Pont Neuf, Louvre, Rue Rivoli og Concorde-pladsen - smukt om aftenen! Dagen stod ellers på kort haglvejr, kæmpe demonstration mod homoseksuelles ægteskab og italiens is :-)

Lørdag:
Sidste dag med rundvisning i Opéra Garnier med overflod af guld og legende , køb af litteratur og aktuel fransk musik (inkl. ZAZ) og her til aften middag på den fantastisk inspirerende og smukke La Coupole, hvor jeg bl.a. fik crêpes suzettes flambées.